Έλκηθρο Προπόνησης AMILA Super Sled

Κωδικός προϊόντος: 43909

€692,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το νέο SUPER SLED από την AMILA είναι η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στα έλκηθρα ενδυνάμωσης. Συμπαγές, ανθεκτικό και αρκετά ευπροσάρμοστο για ασκήσεις ώθησης, έλξης αλλά και ταχύτητας σχεδόν σε κάθε επιφάνεια. Με προσθήκη οπών στα "πέδιλα" του έλκηθρου, είναι πλέον συμβατό με ένα μεγάλο σετ εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν και να προσφέρουν ένα μεγάλο πλήθος ασκήσεων, διαφορετικών σε σχέση με τις κλασικές ασκήσεις έλκηθρων.
Βελτιώνοντας την ικανότητα του σώματος σας να μεγιστοποιεί τη χρήση του πρόσθιου και οπίσθιου κορμού, είναι το "ιερό δισκοπότηρο" της δύναμης και της απόδοσης. Ιδανικά, αυτό πετυχαίνεται με την χρήση ελκήθρου στην προπόνηση, και αυτό ακριβώς είναι που το AMILA SUPER SLED προσφέρει.


Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται είναι:

1) Χαμηλή μπάρα ώθησης
Χαμηλή μπάρα ώθησης, σε ύψος περίπου 21 cm από το έδαφος με διάμετρο λαβής 4,8 cm. Βοηθάει τον κορμό να είναι παράλληλος με το έδαφος, δίνοντας έμφαση στους τετρακεφάλους.

2) Υψηλή μπάρα ώθησης
Ψηλή μπάρα ώθησης, σε ύψος περίπου 44 cm από το έδαφος, με διάμετρο λαβής 4,8 cm. Τοποθετεί τον χρήστη σε μια πιο όρθια θέση, παρόμοια με αυτής των sprinter. Γενικά, η ώθηση είναι πιο εύκολη σε σχέση με τη χαμηλή λαβή.

3) Διπλής Λαβής
Το συγκεκριμένο εξάρτημα έχει 2 μπάρες που απέχουν από το έδαφος 28 και 41,4 cm. Η σχεδίαση αυτή προσφέρει διάφορες ασκήσεις με εναλλαγές σε ύψος.

4) Εξάρτημα Ανύψωσης και Κύλισης
Αυτό το κιτ μετατρέπει το έλκηθρο σε καρότσι. Χρησιμοποιείστε το ζεύγος των χειρολαβών αλλά και του άξονα που μπορεί να τοποθετηθεί δίσκος (δεν συμπεριλαμβάνεται), ο οποίος ασφαλίζεται με κολάρο.

5) Εξάρτημα Έλξης-ώθησης
Το εξάρτημα αυτό τοποθετείται σε ύψος περίπου 76 cm από το έδαφος, ενώ η λαβή του έχει διάμετρο περίπου 4,76 cm. Χρησιμοποιείται για ασκήσεις έλξης αλλά και ασκήσεις ώθησης, με έμφαση στην εκγύμναση του άνω μέρους του σώματος.

6) Εξάρτημα έλξης με σχοινί
Βοηθά τους χρήστες να αλλάξουν κατεύθυνση με ευκολία, χωρίς να χρειαστεί να στρέψουν το έλκηθρο, κερδίζοντας χρόνο σε κάθε άσκηση έλξης.

  • Υλικό: Σίδηρος
  • Βάρος (Kg): 74
  • Διαστάσεις Σωλήνα (mm): 2
  • Υλικό Τριβής: Λάστιχο
  • Διαστάσεις (cm): 202x64x95

SHARE ON