Δίσκοι Ολίσθησης AMILA Gliding Pads Μωβ (95952)

Κωδικός προϊόντος: 95952

€6,50
Ποσότητα:
-+

Άμεσα διαθέσιμο

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παρόμοια προϊόντα οποία είναι κατασκευασμένα με πλαστικό PP (από σκληρή πλευρά) τα AMILA Gliding Pads είναι κατασκευασμένα από ABS, ένα υλικό που χαρακτηρίζεται για την αντοχή του!  

Τα Gliding Pads της AMILA θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκτελέσετε μία πληθώρα ασκήσεων ενδυνάμωσης του κορμού αλλά και των άνω και κάτω άκρων. Συνδυάζοντας τα Gliding Pads με κλασικές ασκήσεις γυμναστικής (όπως π.χ. τα push-ups , σανίδα κ.α.) αναγκάζεστε να χρησιμοποιήσετε τον κορμό σας ώστε να σταθεροποιηθείτε και να διατηρήσετε την ισορροπία σας ενώ γλιστράτε πάνω στους δίσκους.

Οι Δίσκοι Ολίσθησης Gliding Pads της AMILA είναι εξαιρετικά εργαλεία για την κίνηση του σώματος, την ισορροπία και αποτελούν μεγάλη βοήθεια για ασκήσεις χορού, yoga και aerobic. Ανάλογα με την άσκηση που θα επιλέξετε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τους κοιλιακούς σας, τους ώμους σας, την πλάτη αλλά και τους μυς των ποδιών και των χεριών σας αυξάνοντας το επίπεδο δυσκολίας και συνεπώς την αποτελεσματικότητα.

Οι δίσκοι Gliding Pads της AMILA έχουν διπλή όψη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε τα πάνω σε ξύλινο δάπεδο, πλακάκια ή ακόμα και πάνω στο χαλί.

  • Είδος: Δίσκος Ολίσθησης
  • Υλικό: EVA/ABS
  • Υλικό λαβών: 18

SHARE ON