Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA AX1037 (93707)

Κωδικός προϊόντος: 93707

€414,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το μονόζυγο-δίζυγο AMILA AX1037 AMILA ανήκει στην κατηγορία των ημιεπαγγελματικών μηχανημάτων. Ιδανικό για Fitness Studio και χώρους Personal Training. Διαθέτει μονόζυγο με πολλαπλές λαβές, καθώς και λαβές κάμψεων.

Γυμνάστε Κοιλιακούς - Κάντε Βυθίσεις
Ένα καλό δίζυγο θα πρέπει να σας επιτρέπει την άνετη στήριξη του βάρους σας στα μαξιλάρια για την εκγύμναση των κοιλιακών σας. Γι’ αυτό το λόγο τα μαξιλάρια είναι από υψηλής πυκνότητας σφουγγάρι 6 εκατοστών με επένδυση PVC. Ακουμπήστε τους αγώνες σας αρχίστε τα AB Crunches χωρίς ανεπιθύμητους πόνους και επικεντρωθείτε στην άσκηση, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα. Οι λαβές έχουν επένδυση από μαλακά υλικά για να είναι άνετες, προσφέροντας καλό grip για να μπορείτε να κάνετε βυθίσεις, δίχως περιττούς πόνους στις παλάμες.

Πολλαπλές Λαβές
Το μονόζυγο έχει πολλαπλές λαβές για εναλλαγή των ασκήσεων από κλειστή σε ανοιχτή λαβή και ανάποδα. Οι λαβές είναι με επένδυση μαλακών υλικών, για άνεση και καλό grip, για να είστε σίγουροι για το κράτημα, χωρίς όμως τον φόβο του πόνου ακόμα και μετά από μακροχρόνια προπόνηση. Ξεκινήστε τις έλξεις και γυμνάστε το άνω μέρος του σώματος με τη βοήθεια του AMILA AX1037

Λαβές Push - Ups
Στο κάτω μέρος του AMILA AX1037 θα βρείτε ενσωματωμένες 2 λαβές για Push-Ups. Οι λαβές έχουν επένδυση μαλακών υλικών για δυνατό grip, το οποίο δεν θα σας κουράσει ακόμα και μετά από πολύωρη άσκηση.

  • Διαστάσεις Οργάνου (cm): 158x125x211
  • Έλξεις: Ναι
  • Κάμψεις: Ναι
  • Βυθίσεις: Ναι

SHARE ON