Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA Power Tower PT550 (91600)

Κωδικός προϊόντος: 91600

€301,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το μονόζυγο - δίζυγο AMILA Power Tower PT550 αποτελεί μια ιδανική λύση για αυτούς που προτιμάνε την προπόνηση με κύρια αντίσταση την βαρύτητα! Υψηλής ποιότητας υλικά, τόσο στο σίδερο, όσο και στα μαξιλάρια συνθέτουν ένα προϊόν κατάλληλο για όλους τους χρήστες! Γυμνάστε στήθος, πλάτη, χέρια και κοιλιακούς απλά με το AMILA Power Tower 550.

Γυμνάστε Κοιλιακούς - Κάντε Βυθίσεις
Ένα καλό δίζυγο θα πρέπει να σας επιτρέπει την άνετη στήριξη του βάρους σας στα μαξιλάρια για την εκγύμναση των κοιλιακών σας. Για αυτό το λόγο τα μαξιλάρια είναι υψηλής πυκνότητας και πάνω από 6,3 εκατοστά. Ακουμπήστε τους αγώνες σας αρχίστε τα AB Crunches χωρίς αχρείαστους πόνους και επικεντρωθείτε στην άσκηση, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα.Οι λαβές είναι με επένδυση λαστίχου, για να είναι μαλακές προσφέροντας ωραίο grip για να μπορείτε να κάνετε βυθίσεις άνετα, δίχως περιττούς πόνους στις παλάμες. Η αρχιτεκτονική του AMILA PT550 σας επιτρέπει την άσκηση χωρίς τον φόβο ότι το δίζυγο μπορεί να μετακινηθεί, καθώς θα παραμείνει για εσάς στην θέση του σταθερό.

Σηκώστε τις Χειρολαβές
Προκειμένου να εκτελέσετε ασκήσεις στο μονόζυγο, με μια απλή κίνηση και ασφαλίζοντας με τον πείρο μπορείτε να σηκώσετε τις χειρολαβές. Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μονόζυγο απρόσκοπτα, χωρίς περιορισμένο χώρο. Με αυτό τον τρόπο κατασκευής, το AMILA PT550 καταλαμβάνει μικρότερο χώρο, δίνοντας περισσότερο "αέρα" και στο μάτι.

Πολλαπλές Λαβές.
Το μονόζυγο έχει πολλαπλές λαβές για εναλλαγή των ασκήσεων από κλειστή σε ανοιχτή λαβή και ανάποδα. Οι λαβές είναι με επένδυση λαστίχου, για άνεση και καλό grip για να είστε σίγουροι για το κράτημα, χωρίς όμως τον φόβο του πόνου ακόμα και μετά από μακροχρόνια προπόνηση. Ξεκινήστε τις έλξεις, και γυμνάστε τον άνω μέρος του σώματος με την βοήθεια του AMILA PT550

Λαβές Push - Ups
Στο κάτω μέρος του AMILA PT550 θα βρείτε ενσωματωμένες 2 λαβές για Push-Ups. Οι λαβές είναι με επένδυση λαστίχου, για μαλακό για άνετο grip, το οποίο δεν θα σας κουράσει ακόμα και μετά απο πολύωρη άσκηση.

  • Διαστάσεις (cm): 121x115x213

SHARE ON