Πολυόργανο Γυμναστικής Bodycraft GXP (χωρίς πρέσα)

Κωδικός προϊόντος: 44738

€3.350,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Ένα από τα κορυφαία πολυόργανα που μπορεί να αγοράσει κάποιος το Bodycraft GXP δεν αφήσει κανέναν παραπονεμένο.  Η υψηλή ποιότητα του και το μοναδικό design το κάνουν ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία και βίλες. Διαθέτει 90 κιλά μεταλλικές πλάκες βαρών και ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων. Το μοναδικό μηχάνημα που σας δίνει τη δυνατότητα άσκησης με την αίσθηση που δίνουν τα ελεύθερα βάρη, αλλά με την ασφάλεια ενός πολυοργάνου.

Ποιότητα Bodycraft
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής, όταν αναφερόμαστε σε ένα προϊόν Bodycraft. Όπως σε όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία έτσι και στο GXP έχει προσέξει την κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια. Το πλαίσιο είναι από οβάλ ατσάλι βαριάς κατασκευής, με τους οδηγούς βαρών να είναι χρωμιωμένοι για αντοχή στην σκουριά. Το φινίρισμα εντυπωσιακό με τις κολλήσεις να είναι απόλυτα προσεγμένες παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα άρτιο, αντάξιο του ονόματος του.

Πληθώρα Ασκήσεων
Με το Bodycraft GXP δεν υπάρχει σημείο του σώματος που δεν θα μπορείτε να γυμνάσετε. Οι παραλλαγές ασκήσεων που μπορεί να κάνει κάποιος; Άπειρες! Διαθέτει ρυθμιζόμενη άνω πρέσα, από την οποία μπορείτε να εκτελέσετε πιέσεις ώμων, στήθους και κωπηλατική. Διαθέτει άνω τροχαλία, μεσαία τροχαλία (μαζί με αξεσουάρ για εκγύμναση κοιλιακών, κάτω τροχαλία για εκτάσεις/κάμψεις ποδιών, κάμψεις δικεφάλων κωπηλατική κ.α.

Cable Arm Station
Για να μπορέσει να προσφέρει μια εμπειρία, παρόμοια με την χρήση αλτήρων η Bodycraft δημιούργησε το Cable Arm Station. Δύο τροχαλίες με λαβές στα πλάγια ρυθμιζόμενες σε 11 θέσεις (εύρος 180°) θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε δεκάδες ασκήσεις, που μιμούνται τις ασκήσεις με αλτήρες.\

Μεταβαλλόμενα Κάθισμα/Πλάτη
Ρυθμίστε το κάθισμα στο ύψος που θέλετε για την σωστή εκτέλεση της κάθε άσκησης ξεχωριστά. Με το μεταβαλλόμενο κάθισμα, θα μπορούν όλα τα μέλη της οικογένειας να γυμναστούν σωστά. Δώστε κλίση στην πλάτη για την εκτέλεση των πιέσεων στήθους με κλίση και διάφορων άλλων ασκήσεων

Πλάκες Βαρών – Καλύμματα – Smooth Κίνηση
Το Bodycraft GXP διαθέτει μεταλλικές και όχι πλαστικοποιημένες, 20 πλάκες συνολικού βάρους 90 κιλών τα οποία είναι πραγματικά υπεραρκετά ακόμα και για κάποιον που γυμνάζετε τακτικά. Σε οικονομικά πολυόργανα τα καλύμματα βαρών είναι υφασμάτινα, ενώ στα πιο ακριβά είναι μεταλλικά, και μετά έρχεται η Bodycraft που συνδυάζει μεταλλικά καλύμματα με Plexiglass (που καλύπτει τροχαλίες και συρματόσχοινα) ανεβάζοντας τον πήχη πολύ υψηλά. Τα συρματόσχοινα είναι αεροπορικού τύπου καλυμμένα με εύκαμπτο νάιλον, ενώ τα ρουλεμάν είναι ερμητικά σφραγισμένα με εσωτερική λίπανση για την απόλυτη εμπειρία της Smooth κίνησης που μόνο η Bodycraft ξέρει να προσφέρει τόσο καλά.

 • Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg): 90
 • Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg): 171
 • Διαστάσεις (cm): 165x166x208
 • Ρυθμιζόμενη Πλάτη: Ναι
 • Ρυθμιζόμενο Κάθισμα: Ναι
 • Πιέσεις Ποδιών: Με έξτρα κωδικό 44739
 • Τροχαλίες: 3,5 και 4,5 ίντσες διαμέτρου απο Fiberglass εμποτισμένες με Νάιλον και σφραγισμένα ρουλεμάν
 • Συρματόσχοινο: 7x19 αεροπορικών προδιαγραφών 907kg αντοχής. Καλυμμένα με εύκαμπτο Νάιλον.
 • Κάλυμμα Βαρών: Ναι
 • Μαξιλάρια (Υλικό): Αφρώδες υλικό διπλής πυκνότητας
 • Πάχος Μαξιλαριών (cm): 5
 • Σύνολο Πλακιδίων Βαρών: 19
 • Οδηγοί Βαρών: Χρωμιωμένο Ατσάλι

SHARE ON