Πρέσα Bodycraft Hip Sled F660

Κωδικός προϊόντος: 44715

€2.390,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα πόδια αποτελούν τους δυνατότερους, και σκληρότερους μυς του σώματος. Η Bodycraft σχεδίασε το Hip Sled F660 έχοντας στο νου ακριβώς αυτό. Προσέχοντας την κάθε λεπτομέρεια, από τα σίδερα, μέχρι τα βιομηχανικού τύπου ρουλεμάν, αυτό το μηχάνημα δημιουργήθηκε για πολύ δυνατά Workouts!

Ποιότητα Bodycraft
Η λέξη ποιότητα είναι συνυφασμένη με την Bodycraft, και αυτό διακρίνεται σε κάθε προϊόν της. Έτσι και το Hip Sled F660 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς είναι προσεγμένο στην λεπτομέρεια του. Κατασκευασμένο με χαλύβδινους σωλήνες 5x7,5cm πάχους 65mm, γραμμικά ρουλεμάν βιομηχανικού τύπου, ράγες σε μασίφ ράβδους 3,2cm ιδιαίτερα βαριάς κατασκευής, μαξιλάρια διπλοραμμένα με υλικά ιδιαίτερης αντοχής εξωτερικά και υψηλής πυκνότητας αφρώδες εσωτερικά είναι μερικά από τα στοιχεία που εξασφαλίζουν αντοχή 454 κιλά

Μεγάλη Ποικιλία Ασκήσεων και Προσαρμοστικότητα
Το Hip Sled F660 της Bodycraft, προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σου για εκτέλεση πολλών παραλλαγών στις ασκήσεις.  Ρυθμίστε την πλάκα ποδιών στις 5 διαφορετικές γωνίες (από 75° μέχρι 135°) για να εκτελέσετε πιέσεις ποδιών, Donkey Squats, και Calf Raises. Οι ρυθμίσεις στην πλάκα θα σας επιτρέψουν αν κάνετε καθίσματα εύρους 58 εκατοστών (στο χαμηλότερο σημείο) έως 162 εκατοστών (στο ψηλότερο σημείο). Διπλώστε το μαξιλάρι πλάτης εύκολα με τους μεντεσέδες που διαθέτει και πραγματοποιήστε Flex για να γυμνάσετε γάμπες. Ρυθμίστε τα μαξιλάρια ώμων, σε ένα εύρος 33 εκατοστών (13 θέσεων) για τέλεια εφαρμογή, επιτρέποντας ένα εύρος Hack Squat 91 εκατοστών (στο χαμηλότερο σημείο) μέχρι 200cm (στο υψηλότερο σημείο)

  • Διαστάσεις (cm): 201x99x127
  • Ρυθμιζόμενη Πλάτη: Όχι
  • Ρυθμιζόμενο Κάθισμα: Ναι
  • Πιέσεις Ποδιών: Ναι
  • Μαξιλάρια (Υλικό): Ύφασμα υψηλής αντοχής και foam υψηλής πυκνότητας

SHARE ON