Πολυόργανο Γυμναστικής AMILA HG650

Κωδικός προϊόντος: 91209

€764,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το πολυόργανο της AMILA HG650, ανήκει στην κατηγορία των οικιακών πολυοργάνων. Ενσωματώνει πολλές ασκήσεις, ενώ τα 55 κιλά πλακών βάρους, είναι αρκετά για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει γυμναστική και όχι μόνο. Διαθέτει προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα γύρω από τα βάρη. Διαθέτει υψηλής ποιότητας ανατομικά μαξιλάρια, και όμορφο φινίρισμα.

Πληθώρα Ασκήσεων
Το πολυόργανο AMILA HG650 διαθέτει Pec Deck, καθώς και σύστημα προσάρτησης αξεσουάρ (τροχαλία) ψηλά, στην μέση (μαζί με αξεσουάρ εκγύμνασης κοιλιακών) χαμηλά όπου μπορείτε να τοποθετήσετε την μικρή και την μεγάλη μπάρα, ή τον ιμάντα που περιλαμβάνονται ή οποιοδήποτε άλλο συμβατό αξεσουάρ θέλετε

Μαξιλάρι Τρικεφάλων - Σύστημα εκγύμνασης Τετρακεφάλων
Ακουμπήστε τα χέρια σας στο μπροστινό μαξιλάρι και απομονώστε τους τρικεφάλους/δικεφάλους για καλύτερη εκγύμναση τους. Χρησιμοποιήστε την μικρή μπάρα προσαρτιμένη στην κάτω τροχαλία και αρχίστε τις κάμψεις. Γυμνάστε τους τετρακεφάλους σας χρησιμοποιώντας το σύστημα εκγύμνασης με την βοήθεια των μαξιλαριών στα πόδια

Ψηλή Κωπηλατική
Ρυθμίζοντας την κλίση του Pec Deck, με την βοήθεια του πύρου που βρίσκεται ψηλά, κάντε ψηλή κωπηλατική άνετα.

Ρυθμιζόμενα Καθίσματα
Τόσο η πλάτη όσο και το κάθισμα ρυθμίζονται, για να προσαρμώσετε την θέση καθίσματος στα δικά σας μέτρα. Τόσο η ρύθμιση της πλάτης όσο και η ρύθμιση του καθίσματος γίνονται πολύ εύκολα με την χρήση των πύρων, κάνοντας την χρήση του AMILA HG650 εύκολα για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Υψηλής Ποιότητας Μαξιλάρια
Τα μαξιλάρια του AMILA HG650 είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και πυκνότητας αφρώδη υλικά πάχους 5 εκατοστών. Τα καλύμματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, πολυτελούς εμφάνισης. Το μαξιλάρι πλάτης είναι ανατομικά σχεδιασμένο για καλύτερη υποστήριξη και άνεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων. Το κάθισμα είναι από ξύλο πάχους 12 χιλιοστών.

Πλάκες Βαρών - Συρματόσχοινα
Το πολυόργανο AMILA HG650 είναι εξοπλισμένο με πλάκες βάρους 55Kg (ή 120 LBS). Οι πλάκες έχουν επικάλυψη βινυλίου. Τα βάρη καλύπτονται από μεταλλικό πλέγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την άσκηση. Τα συρματόσχοινα είναι αεροπορικού τύπου υψηλής αντοχής (2000 LBS)

  • Σύνολο Βαρών - Πλάκες (Kg): 55
  • Συνολικό Βάρος Οργάνου (Kg): 124,6
  • Διαστάσεις (cm): 185x105x203
  • Ρυθμιζόμενη Πλάτη: Όχι
  • Ρυθμιζόμενο Κάθισμα: Ναι
  • Πιέσεις Ποδιών: Όχι
  • Κάλυμμα Βαρών: Μεταλλικό
  • Πάχος Μαξιλαριών (cm): 5
  • Σύνολο Πλακιδίων Βαρών: 11

SHARE ON