Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Club

Κωδικός προϊόντος: 44712

€3.320,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το μηχάνημα Smith Jones Club από την Bodycraft αποτελεί την κορυφαία έκδοση της εταιρίας στα μηχανήματα Smith, με την φανταστική 3D κίνηση. Έρχεται μαζί με την Power Bar βάρους 20 κιλών και αντοχή 450 κιλά.

Μοναδική 3D Κίνηση Bodycraft
Τα τυπικά Smith κινούνται μόνο κατακόρυφα, δυσχεραίνοντας τη φυσική κίνηση του σώματος. Τα Jones ενσωματώνουν την 3D Motion Barbell και κινούνται τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια, επιτρέποντας την απεριόριστη, καθοριζόμενη από τον χρήστη κίνηση. Καθότι οι φυσικές κινήσεις του σώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Jones, μπορούν να εκτελεστούν όλες οι ασκήσεις ελευθέρων βαρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι αυτή που ξεχωρίζει την Bodycraft, και είναι πατενταρισμένη.

Φυσικά σε περίπτωση που δεν θέλετε να πραγματοποιείτε κίνηση οριζόντια μπορείτε να κλειδώσετε την κίνηση από τον ειδικό διακόπτη.

Μπάρα - Οδηγοί - Άγκιστρα
Μαζί με το Jones, περιλαμβάνεται μπάρα 20 κιλών με μέγιστη αντοχή τα 450 κιλά.

Οι οδηγοί που κινείται η μπάρα είναι ανοξείδωτοι για αντοχή στην σκουριά, αλλά και όμορφη smooth κίνηση.

Ρουλεμάν Γραμμικά
Το μυστικό της απόλυτης Smooth 3D Motion κίνησης επαφίεται στα απόλυτα γραμμικά ρουλεμάν, υψηλής ακρίβειας που διαθέτουν τα μηχανήματα της Bodycraft

Με ένα απλό γύρισμα του καρπού σας ασφαλίστε την μπάρα σε ένα από τα 11 άγκιστρα που διαθέτει το Jones Freedom. Κάθε άγκιστρο απέχει 7,5 εκατοστά από το επόμενο. Τέλος για αποφυγή τραυματισμών υπάρχουν μεταβαλλόμενα στοπ ασφαλείας με ελατήρια. Έτσι ακόμα και αν σας φύγει η μπάρα θα σταματήσει εκεί που έχετε τοποθετήσει τα στοπ

  • Θέσεις Κλειδώματος: 11
  • Διάμετρος Τρύπας (mm): 50
  • Διαστάσεις (cm): 112x140x211
  • Οδηγοί: Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Βάρος (Kg): 242

SHARE ON