Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Freedom

Κωδικός προϊόντος: 44741

€1.890,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το μηχάνημα Smith Jones Freedom από την Bodycraft αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή της εταιρίας στα Smith. Διαθέτει την φανταστική 3D κίνηση που διαθέτουν και τα μεγαλύτερα. Έρχεται μαζί με μπάρα 18 κιλών και αντοχής 227 κιλά.

Μοναδική 3D Κίνηση Bodycraft
Τα τυπικά Smith κινούνται μόνο κατακόρυφα, δυσχεραίνοντας τη φυσική κίνηση του σώματος. Τα Jones ενσωματώνουν την 3D Motion Barbell και κινούνται τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια, επιτρέποντας την απεριόριστη, καθοριζόμενη από τον χρήστη κίνηση. Καθότι οι φυσικές κινήσεις του σώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Jones, μπορούν να εκτελεστούν όλες οι ασκήσεις ελευθέρων βαρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι αυτή που ξεχωρίζει την Bodycraft, και είναι πατενταρισμένη.

Φυσικά σε περίπτωση που δεν θέλετε να πραγματοποιείτε κίνηση οριζόντια μπορείτε να κλειδώσετε την κίνηση από τον ειδικό διακόπτη.

Μπάρα - Οδηγοί - Άγκιστρα
Μαζί με το Jones, περιλαμβάνεται μπάρα 18 κιλών με μέγιστη αντοχή τα 227 κιλά.

Οι οδηγοί που κινείται η μπάρα είναι ανοξείδωτοι για αντοχή στην σκουριά, αρά και όμορφη smooth κίνηση.

Με ένα απλό γύρισμα του καρπού σας ασφαλίστε την μπάρα σε ένα από τα 20 άγκιστρα που διαθέτει το Jones Freedom. Κάθε άγκιστρο απέχει 7,5 εκατοστά από το επόμενο. Τέλος για αποφυγή τραυματισμών υπάρχουν μεταβαλλόμενα στοπ ασφαλείας με ελατήρια. Έτσι ακόμα και αν σας φύγει η μπάρα θα σταματήσει εκεί που έχετε τοποθετήσει τα στοπ

Ρουλεμάν Γραμμικά
Το μυστικό της απόλυτης Smooth 3D Motion κίνησης επαφίεται στα απόλυτα γραμμικά ρουλεμάν, υψηλής ακρίβειας που διαθέτουν τα μηχανήματα της Bodycraft

Μονόζυγο Πολλαπλών Λαβών
Το Bodycraft Jones Freedom διαθέτει και μονόζυγο με διαφορετικές λαβές, για εναλλαγή των έλξεων. 
  • Θέσεις Κλειδώματος: 20
  • Διάμετρος Τρύπας (mm): 50
  • Διαστάσεις (cm): 126x140x211
  • Οδηγοί: Ανοξείδωτοι

SHARE ON