Μηχάνημα Smith Bodycraft Jones Light Commercial

Κωδικός προϊόντος: 44714

€2.999,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Το μηχάνημα Smith Jones Light Commercial από την Bodycraft αποτελεί την καλύτερη επιλογή αναλογίας τιμής - απόδoσης της εταιρίας στα μηχανήματα Smith, με την φανταστική 3D κίνηση. Έρχεται μαζί με την Economy Bar βάρους 15.8 κιλών και αντοχή 225 κιλά.

Μοναδική 3D Κίνηση Bodycraft
Τα τυπικά Smith κινούνται μόνο κατακόρυφα, δυσχεραίνοντας τη φυσική κίνηση του σώματος. Τα Jones ενσωματώνουν την 3D Motion Barbell και κινούνται τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια, επιτρέποντας την απεριόριστη, καθοριζόμενη από τον χρήστη κίνηση. Καθότι οι φυσικές κινήσεις του σώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Jones, μπορούν να εκτελεστούν όλες οι ασκήσεις ελευθέρων βαρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι αυτή που ξεχωρίζει την Bodycraft, και είναι πατενταρισμένη.

Φυσικά σε περίπτωση που δεν θέλετε να πραγματοποιείτε κίνηση οριζόντια μπορείτε να κλειδώσετε την κίνηση από τον ειδικό διακόπτη.

Μπάρα - Οδηγοί - Άγκιστρα
Μαζί με το Jones, περιλαμβάνεται μπάρα 15,8 κιλών με μέγιστη αντοχή τα 225 κιλά.

Οι οδηγοί που κινείται η μπάρα είναι ανοξείδωτοι για αντοχή στην σκουριά, αρά και όμορφη smooth κίνηση.

Με ένα απλό γύρισμα του καρπού σας ασφαλίστε την μπάρα σε ένα από τα 11 άγκιστρα που διαθέτει το Jone. Τέλος για αποφυγή τραυματισμών υπάρχουν μεταβαλλόμενα στοπ ασφαλείας με ελατήρια. Έτσι ακόμα και αν σας φύγει η μπάρα θα σταματήσει εκεί που έχετε τοποθετήσει τα στοπ


  • Θέσεις Κλειδώματος: 11
  • Διάμετρος Τρύπας (mm): 50
  • Διαστάσεις (cm): 107x139x211
  • Οδηγοί: Ανοξείδωτο Ατσάλι
  • Βάρος (Kg): 165

SHARE ON