Σάκος Νερού AMILA HydroBag Έως 20kg

Κωδικός προϊόντος: 90662

Χρώμα:
 
€51,90
Ποσότητα:
-+

Άμεσα διαθέσιμο

Το AMILA HydroBag είναι το απόλυτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε σωστά το σώμα σας και να κρατηθείτε σε φόρμα! Ενώ μοιάζει με ένα συνηθισμένο PowerBag, η χρήση του νερού ως βάρος το καθιστά μοναδικό! Δοκιμάστε μια προπόνηση χρησιμοποιόντας το AMILA HydroBag και νιώστε την διαφορά!

Η Δύναμη του Νερού
Με το AMILA HydroBag μπορείτε να πετύχετε μια πιο έντονη και αποτελεσματική προπόνηση σε σύγκριση με τα παραδοσιακά PowerBag. Η μετατόπιση του νερού μέσα στην τσάντα θα ενεργοποιήσει τους σταθεροποιητικούς σας μύες. Όσο λιγότερο νερό βάζετε μέσα τόσο περισσότερο χώρο του δίνετε να μετατοπιστεί αυξάνοντας την επίδραση της αδράνειας. Η προσπάθεια ελέγχου της κίνησης του νερού, απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια από το σώμα, προπονώντας μεγάλες μυϊκές ομάδες. Γεμίστε μέχρι 15 κιλά (ή περίπου 15 λίτρα νερού) ανάλογα με το επίπεδο σας.

Ποιότητα Κατασκευής
Το AMILA HydroBag είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PVC πάχους 1,0mm αυξάνοντας την αντοχή του στο χρόνο. Διαθέτει διαγράµµιση για την πλήρωση του νερού προσαρμόζοντας το βάρος ανάλογα µε τις απαιτήσεις σας ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας, ενώ παράλληλα χρησιμοποιώντας την τρόμπα που διαθέτει γεμίζετε µε αέρα τον υπολειπόμενο χώρο. Διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας για την αποφυγή διαρροής νερού.

Πολλαπλές Λαβές
Το AMILA HydroBag διαθέτει τέσσερις διαφορετικές αντιολισθητικές λαβές, με επένδυση neoprene, για την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων μυϊκών ομάδων δίνοντας σας πρόσβαση σε ένα ατελείωτο ασκησιολόγιο.

  • Βάρος (Kg): 1,2
  • Εξωτερικό Υλικό: PVC 1mm
  • Υλικό Γέμισης: Νερό
  • Χρώμα: Διάφανο
  • Διαστάσεις (cm): 82x18
  • Χειρολαβές: Ναι

SHARE ON