Κολάρο Ø50 Αλουμινίου AMILA Star

Κωδικός προϊόντος: 44438

€23,60
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα κολάρα ασφαλείας AMILA Star, είναι κατάλληλα για ολυμπιακές μπάρες με διάμετρο μανικιού O50. Κατασκευασμένα από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, αποτελούν τον «σταρ» του είδους όπως προδίδει και το όνομα τους. Πωλούνται σε ζεύγη.

Κούμπωμα που Σφραγίζει.
Απολαύστε τις ασκήσεις με μπάρα, χωρίς τον φόβο πτώσης ή μετακίνησης των δίσκων καθώς τα κολάρα από την AMILA Star θα τους κρατήσουν στην θέση τους. Με το γρήγορο κούμπωμα ασφαλείας από Νάιλον, δεν θα χάνετε καθόλου χρόνο κατά την διάρκεια αλλαγής κιλών.

Αντικραδασμικά Λάστιχα
Τα κολάρα AMILA Star, διαθέτουν λάστιχα 5 λάστιχα που προστατεύουν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η εσωτερική πλευρά αυξάνει την αντιολισθητικότητα προσδίδοντας ακόμα καλύτερο σφράγισμα, ενώ προστατεύει και την μπάρα από τυχών σημάδια κατά την πτώση της μπάρας. Επιπρόσθετα τα λάστιχα βοηθάνε στην απορρόφηση των κραδασμών, τόσο μεταξύ μπάρας–κολάρου (με την εσωτερική πλευρά) όσο και μεταξύ δίσκων–κολάρου (με την εξωτερική πλευρά)

Ισχυροί Μαγνήτες
Πόσες φορές σας έχει τύχει κατά την αλλαγή κιλών στην μπάρα να μην ξέρετε που να τοποθετήσετε προσωρινά τα κολλάρα σας; Με τα κολλάρα AMILA Star, αυτό το πρόβλημα λύνεται πανεύκολα καθώς, στην μια πλευρά θα βρείτε 2 μικρούς αλλά πολύ ισχυρούς μαγνήτες που θα σας βοηθήσουν να τα τοποθετήσετε πάνω στο Rack.

  • Είδος: Κολάρο Ø50
  • Υλικό: Αλουμίνιο
  • Διαστάσεις (cm): 9,5x10,5x3,5
  • Βάρος (gr): 250
  • Τεμάχια: 2

SHARE ON