Μπάρα Amila Open Trap Bar (46108)

Κωδικός προϊόντος: 46108

Χρώμα:
 
€269,00
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Ο ανοιχτός σχεδιασμός που διαθέτει ή AMILA Open Trap Bar, προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στην μπάρα. Οι κάθετες λαβές παρέχουν μεγαλύτερο εύρος κίνησης προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων, ενώ οι διαφορετικού διαμετρήματος λαβές θα ανεβάσουν το επίπεδο δυσκολίας της κάθε άσκησης.
 
Γιατί η ανοιχτή πλευρά;
Θα μεγιστοποιήσει την ελευθερία κινήσεων που μπορείτε να κάνετε με την Open Trap Bar, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων κατά την διάρκεια της προπόνηση σας. Εκτελέστε με ασφάλεια Deadlift, Shrugs, Farmers Walk , Squat και πολλές άλλες ασκήσεις χωρίς κανένα περιορισμό από το πλαίσιο της μπάρας.
 
Λιγότερη καταπόνηση στην σπονδυλική στήλη
Η διαδικασία τοποθέτησης τον δίσκων πλέον γίνετε παιχνίδι καθώς η μπάρα στηρίζετε στα λαστιχένια πόδια που διαθέτει, διατηρώντας απόσταση 21cm από το έδαφος που σας βοήθα να μειώσετε τον χρόνο για την αλλαγή τον κιλών κατά τι διάρκεια τις προπόνησης. Ιδανική επιλογή για εκείνους που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία και δεν θέλουν να χάσουν τα πλεονεκτήματα που δίνει η Trap Bar σε ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης.
 
Επιλογή λαβής
Χάρη στην περιστρεφόμενη λαβή που διαθέτει σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την ιδανική διάμετρο (2,5cm/4cm/5cm) με βάση το σωματότυπο και το ασκησιολόγιο που θέλετε να εκτελέσετε καθώς αλλάζοντας την διάμετρο στην λαβή ενεργοποιούνται διαφορετικές μυϊκές ομάδες επιτυγχάνοντας την μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη σε κάθε επανάληψη!
  • Βάρος (Kg): 25
  • Μήκος (cm): 216
  • Διάμετρος (mm): 50
  • Ρουλεμάν: Όχι
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Κολάρα: Δεν Περιλαμβάνονται

SHARE ON