Λάστιχο Αντίστασης Sanctband Gymtube Πολύ Μαλακό

Κωδικός προϊόντος: 88220

Χρώμα:
 
€7,80
Ποσότητα:
-+

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες

Τα Sanctband Gymtubes χρησιμοποιούνται ευρέως ως αξεσουάρ αντίστασης σε προπονήσεις υψηλής απόδοσης, σε προπονήσεις τόνωσης και ενδυνάμωσης των μυών, όπως και σε ασκήσεις αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας. Επίσης είναι διαδεδομένη η χρήση τους σε προπονήσεις Pilates και Yoga.

Τα Sanctband Gymtubes παράγονται με μια ξεχωριστή διαδικασία, διαφορετική από τα άλλα σωληνωτά λάστιχα Gymtubes. Η παραγωγή τους γίνεται με πολλαπλές εμβαπτίσεις (40-60 για κάθε λάστιχο) σε μείγμα Latex έχοντας ως αποτέλεσμα ένα συμπαγές λάστιχο που αποτελείται από πολλά επίπεδα Latex.  Έτσι, τα Sanctband Gymtubes διατηρούν την μέγιστη δυνατή ποιότητα, διατηρώντας κυρυφαία επίπεδα επιμήκυνσης και απίστευτη αντοχή στο σπάσιμο. Η έρευνα και τεχνολογία της Sanctband έχει εστιάσει τόσο στην γραμμικότητα των λάστιχών όσο και στην δημιουργία λάστιχών χαμηλότερης πρωτεΐνης στο φυσικό latex και  ανάγκης ύπαρξης πούδρας κάνοντας τα ιδανικά για την επαφή με το δέρμα αποφεύγοντας ερεθισμούς και δυσφορία στο χρήστη. Για τους παραπάνω λόγους τα λάστιχα της Sanctband καθίστανται ιδανικά για αυτούς που έχουν αλλεργία στο φυσικό latex. Τέλος είναι ένα προϊόν φιλικό στο περιβάλλον. Οι λαβές είναι επενδεδυμένες με αφρώδες υλικό ώστε να παρέχουν άνετο και ασφαλές κράτημα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για την λειτουργική προπόνηση καθώς και για πολύ-επίπεδες κινήσεις. Τέλος στη συσκευασία περιλαμβάνεται άγκιστρο στερέωσης για την πόρτα.

Δείτε βίντεο με ασκήσεις χρησιμοποιώντας τα Sanctband Tubing with Handles εδώ

Κανένα κείμενο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πραγματική αίσθηση της ποιότητας της Sanctband. Για αυτό σας ενθαρρύνουμε να αγοράσετε το δικό σας λάστιχο σήμερα, είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε έκπληκτοι από την ποιότητα.

Μπορείτε να τα βρείτε Sanctband Gymtubes με λαβές σε 6 αντιστάσεις:

Ροδακινί Χρώμα: Πολύ Μαλακό
Πορτοκαλί Χρώμα: Μαλακό
Πράσινο Χρώμα: Μεσαίο
Μπλε Χρώμα: Σκληρό
Μωβ Χρώμα: Πολύ Σκληρό
Γκρι Χρώμα: Πολύ Σκληρό+

  • Είδος: Gymtube
  • Αντίσταση 200% (Kg): 2,50
  • Υλικό: Μαλαισιανό Latex
  • Χρώμα: Ροδακινί
  • Διαστάσεις (cm): 120
  • Πάχος Λάστιχου (mm): 1,4
  • Σκληρότητα: Πολύ Μαλακό

SHARE ON