ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την καταβολή του τιμήματος εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, τηλεφωνικά στο 2310-911111 ή με email στο info@xs-sport.gr
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην έδρα μας ( Γρ.Λαμπράκη 146, Άνω Τούμπα, ΤΚ.54351)  με έξοδα του πελάτη
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα και η αρχική τους συσκευασία άθικτη.
  • Θα πρέπει να μας αποσταλεί και το παραστατικό πώλησης, απόδειξη ή τιμολόγιο.

ΧΡΟΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΛΛΑΓΩΝ

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές-αλλαγές για προϊόντα που έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερών από την αγορά τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΛΛΑΓΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής-αλλαγής θα πρέπει να αποστέλλεται e-mail στη διεύθυνση info@xs-sport.gr στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας είτε θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το 2310 911 111, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα του www.xs-sport.gr, Θεσσαλονίκη , Τ.Κ. 54351.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, παραβιασμένο δέμα, λάθος είδος κ.λ.π.). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
 

ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι τα έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή λοιπά τραπεζικά έξοδα.

ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΛΛΑΓΩΝ

Όλα τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή-αλλαγή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.